Vrei să umpli masa cu bunătăţi, de Crăciun şi de Revelion, dar nu ai idee ce să găteşti? Restaurantul La Rambla îţi vine în ajutor cu o reteta delicioasa cu care sigur îţi vei impresiona familia şi prietenii. Aşadar, alege-ţi preferatele şi apucă-te de treabă!
Conejo Valdepenas
Iepure in sos de vin
Ingrediente :
- 300 gr de carne de iepure
- 100 ml de ulei de masline
- 2-3 foi de dafin
- O crenguţă de rozmarin
- 3-4 fire de cimbrişor
- 50 gr de usturoi
- 5 gr de peperoncinii
- Sare
- 50 ml vin alb
Asezonăm 100 ml de ulei de masline cu 2-3 foi de dafin, o crenguţă de rozmarin, 3-4 fire de cimbrişor şi 50 gr de usturoi, 5 gr de peperoncinii şi un praf de sare, după care adăugăm 300 gr de carne de iepure tăiată bucăţi mai mici.
Se lasă la prăjit 10-15 minute şi se stinge cu 50 ml vin alb.
Se serveşte în vas de lut cu pătrunjel presărat deasupra.
Poftă buna!