In weekend a fost mare petrecere la marginea Capitalei, toamna a fost sarbatorita cum se cuvine la ziua recoltei. Pastrama de berbecut si pui, carnati, mici ,mamaliguta si tochituri au fost doar cateva dintre preparatele gatite minutios de catre bucatarii de la restaurantul Cocosu Rosu. Delicioasele preparate au venit insotite de must proaspat scos, muraturi si aperitive direct de la ferma. Mai multe vedete au luat parte la eveniment ba mai mult de cum au intrat s-au si prins in hora. Au insufletit atmosfera mondenitati precum Catalin Botezatu, Francisca, Deea si Dinu Maxer, Eugenia Serban , Printesa Lia si Printul Paul.
„Particip la acest eveniment in fiecare an, este un prilej de bucurie, imi plac preparatele traditionale romanesti desi le consum destul de rar pentru ca au multe calorii. Tot ce am gustat aici este absolut fantastic.” a declarat Francisca.
„Alex proprietarul locatiei are grija ca aceasta petrecere sa iasa perfect, de la caruta trasa de cai cu care esti intampinat la muzica traditional romaneasca la portul romanesc pana la felurile de mancare, cel mai mult imi place pastrama de oaie si mititeii.” a declarat Printul Paul.
” Imi doresc ca oamenii ce imi calca pragul sa simta spiritul romanesc de odinioara, organizez acest eveniment in fiecare an si imi doresc sa duc traditia mai departe.” a declarat Alexandru Rozs proprietarul restaurantului Cocosu Rosu.
Evenimentul are loc in fiecare an in luna octombrie.